Stadsgeluiden 5

Schiphol. 28-09-2009. 08:56

stadsgeluiden 1, stadsgeluiden 2, stadsgeluiden 3, stadsgeluiden 4
 


3 Reacties op “Stadsgeluiden 5

  1. fascinerende wijze van creatieve uiting, fotograferen vanuit de taxi, bloggen met een eigenzinnige kijk en toch thematisch gevangen. Op unieke wijze moet ik zeggen. Ik heb rondgeneusd bij je Walter, en ik ben geboeid……..ik blog al vele jaren en al vele jaren niet en toch weer wel, maar een thematische verdeling als deze en een kijk op de wereld die zo uniek is heb ik nog niet veel gezien.

  2. Pingback: Stadsgeluiden 8 « WALTER VAN PEIJPE

  3. Pingback: Stadsgeluiden 9 « WALTER VAN PEIJPE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s