Reclame voor duurzaam bouwen

Bij duurzaam bouwen is nog erg veel mogelijk. IGLEO geeft hier een goed voorbeeld van. Ze maken gebruik van een  modulair stapelbouwsysteem waarmee lichtgewichtmuren kunnen worden geconstrueerd. Door ‘blokken’ piepschuim te stapelen, zoals u dat met bijvoorbeeld LEGO gewend bent, kan een muur worden geconstrueerd. Als de ‘blokken’ gestapeld zijn wordt de muur  ‘nagespannen’ met staaldraad, dat door het centrum van de muur wordt gevoerd. Doordat het systeem zo licht is in vergelijking met een houtconstructie of zeecontainer kan IGLEO goed functioneren als casco voor tilbare bouwwerken.  Tevens zorgen de piepschuimblokken voor een goede isolering en een snel en veilig bouwproces. Het grote voordeel van deze methode is dat je alles wat je bouwt makkelijker weer uit elkaar kunt halen en de materialen kunt hergebruiken. Het toppunt van duurzaamheid. Kijk voor meer informatie op www.IGLEO.com .

Een goed geisoleerd en uitbreidbaar bedrijfsverzamelgebouw

 Inmiddels staat er een demohuis op het adres Termietergouw 1, Zunderdorp (gemeente Amsterdam). Op 19 april en 22 april is het mogelijk tussen 12:00 uur en 19:00 uur deze te bezichtigen.  Graag van tevoren even aanmelden bij Sven@IGLEO.com.

Door: Koen Haer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s