Zonde van de ruimte

achter-de-hoogvliet1

In veel steden is de ruimte schaars. Zij moeten zich ontwikkelen binnen de ruimte die er is. Wonen, werken en recreëren moeten in de stad een plek krijgen. Voor sommige steden is dit een erg ingewikkelde opgave.  Misschien helpt een vergelijking. De stad is een studentenkamer. Een student moet slapen, werken, koken, eten en ontspannen en alle spullen in een kleine ruimte organiseren en vormgeven. Sommige studenten lukt dat. Zij benutten hun kamer maximaal. Meubels krijgen een dubbele functie of zijn mobiel, bedden gaan de lucht in en nieuwe opbergsystemen worden ontwikkeld. Om te overleven in een kleine studentenkamer moet je inventief, innovatief en daadkrachtig zijn. De meeste steden zijn dit nog niet. Teveel kostbare ruimte blijft onbenut. Zij kunnen veel leren van de student.studentenkamer-3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s