GroteGroenLinksLiefdeDag

valentijn1

Mijn grootste groene linkse liefde is natuurlijk de planeet zelf. En daarna hou ik het meest van alle bewoners van de planeet. Deze Gloggers zorgen voor het aangename, biodiverse, groenlinkse klimaat op de planeet. Natuurlijk heb ik ook wel een paar favorieten rondlopen. Zo zou ik wel eens met de architect van de planeet, Michel Klijmij, voor mijn huis een biertje willen drinken. Of met Paul Vermast de dorpskunst van Dronten bewonderen. Of met Simon Otjes filosoferen over filosofie. Of  Arnoud Boer bedanken voor al zijn bijdragen aan de planeet. Of samen met Hans van Egdom foto’s maken. Maar van alle Gloggers op de planeet hou ik het meest Dirk van dan Bosch omdat hij groen, links, kritisch, origineel, optimistisch en eerlijk is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s