Stadskunst 7

stadskunst-7

stadskunst 1, stadskunst 2,  stadskunst 3, stadskunst 4, stadskunst 5, stadskunst 6

2 Reacties op “Stadskunst 7

  1. Hello Walter! Ik zag deze foto en dacht: Shit, die wilde ik altijd al op mijn hyve zetten! Zodoende. Als je dit niet waardeert, let me know. Ik zou het i.e.g. erg waarderen als jij nog mooie plaatjes van kunst in en om Leiden zou willen toevoegen wanneer je zin hebt. Check de hyve op streetart-graffiti.hyves.net of zoek in hyves bij Artworx Leiden.
    Ik weet het, het is hyves, maar de collectie groeit.
    Fijne dag!
    ps mooie site heb je hier gebouwd!

  2. Stadskunsten, leuk gezien !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s