Over smaak valt niet te twisten

zelfstijl 2

In de Leidse nieuwbouwwijk Roomburg werd de Minervalaan gereserveerd voor een experiment met ‘consument gericht bouwen’. De koper kon, samen met de architect [keuze uit 3] en het bouwbedrijf [geen keuze] zijn droomhuis volgens eigen wensen realiseren. Er zaten ook wat spelregels aan vast. Zo was het wel de bedoeling dat de Minervalaan het aanzicht zou krijgen van een singel met een rustig samenhangend gevelbeeld waarin variaties mogelijk zouden zijn. Nu de droomhuizen af zijn kan bekeken worden of het experiment geslaagd is. Als je overigens wilt wonen in andermans droomhuis dan kan dat: Minervalaan 25 is te koop voor €695.000.=.

zelfstijl

Architect van deze 2 huizen: Architectenburo Kees Lau

Zie ook Nieuw Leyden voor andere droomhuizen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s