De achterkant van…..

de achterkant van het stationsplein

De achterkant van…..het Stationsplein

De achterkant is meestal niet de mooiste kant van de stad en is vaak niet ‘schoon, heel en veilig’. De achterkant ontsnapt aan de aandacht en er gebeuren vreemde dingen. Daarom is de achterkant van de stad misschien wel de meest interessante kant van de stad. Want de stad moet niet alleen mooi, schoon, heel en veilig zijn. De stad moet ook spannend zijn en dus plekken hebben die aan de aandacht ontsnappen en waar vreemde dingen gebeuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s