Net geplukt

cover 5-10 defnet geplukt

Mijn fotoproject ‘Taxibiography’ is een registratie van al mijn 1268 taxiritten in de Leidse regio tussen 02-03-2006 en 28-05-2007. Elke foto, gemaakt vanaf het stuur met dezelfde camera instellingen, toont het eindpunt van iedere rit. Dit fotoboek geeft een unieke, objectieve impressie van een hedendaags en alledaags stadslandschap. Tegelijkertijd nodigt dit boek uit te fantaseren over het persoonlijke verhaal achter de foto’s. Klik op deze link voor een online preview of om het boek te bestellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s