De Verdieping 2

GroenLinks: Meld leegstand anoniem
2 februari 2011, door Tamira Combrink

Als het aan GroenLinks ligt komt er snel een website waarop burgers leegstand van woningen en kantoren in Amsterdam kunnen melden. Zo komt er een completer overzicht van de leegstand in de hoofdstad en kan de gemeente aan de slag met het tegengaan hiervan. Tamira Combrink, woordvoerder Wonen in de Amsterdamse fractie, lanceert vandaag dit voorstel. Combrink: “Amsterdam kan de ogen van burgers goed gebruiken in de strijd tegen leegstand.”

[lees meer]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s