Altijd vakantie in Leiden

De zomervakantie is weer bijna voorbij. Nog even, en dan en is de tijd van middagdutjes, zonnige wandelingen en eindeloos terrasbezoek weer voorbij. Dan begint het échte leven weer…

Uitzicht LeidenMaar niet getreurd. Al die Franse stadjes, Spaanse dorpjes en Griekse strandjes zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar óók Leiden is een vriendelijke, gezellige stad, waar je – als je je ogen goed open houdt – dagelijks kunt genieten van historische stadsgezichten, stadsnatuur en vrolijke mensen.

Wat mij betreft had Leiden in ieder geval best in deze top 20 meest vriendelijke steden van de wereld gemogen! Als dat nou eens ons gezamenlijk doel wordt voor dit (school)jaar? Volgend jaar met stip op nummer 1? 🙂

Bijdrage van: Simone Pekelsma (@simonepekelsma)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s