Beste leden van GroenLinks Leiden

Beste leden van

cropped-2012-09-05-11-51-58.jpg

Woensdag 27 november is voor onze partij een belangrijke dag. Op de ALV wordt, door de aanwezige leden, de definitieve kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 vastgesteld.

Het worden spannende verkiezingen. Blijven we op 4 zetels staan? Iedereen van ons hoopt vast op een zetel winst maar vreest misschien ook wel voor een zetel minder. We hebben al een geweldig verkiezingsprogramma. Nu nog een geweldige kandidatenlijst en de campagne kan beginnen!

Dat het een lijst wordt met alleen maar goede kandidaten is al duidelijk. De kandidatencommissie heeft een advies gegeven voor de eerste 12 plaatsen. Het zijn allen ‘bekende’ Leidse gezichten, die al jaren lang voor GroenLinks actief zijn.

Opvallend is dat vrijwel de hele [steun]fractie in de ‘top 12’ staat [alleen Jan Thijs Leeuwrik Nieborg heeft zich niet opnieuw gekandideerd]. Ik vind dit, als lid van de fractie,  een blijk van waardering voor ons harde werken van de afgelopen 3 ½ jaar. Ik ben daar erg blij mee.

De kandidatencommissie heeft mij geadviseerd voor plek 4. Ook hier ben ik blij mee.  Woensdagavond zullen de 12 kandidaten zich op de ALV presenteren, in de hoop misschien nog een paar plaatsen te kunnen stijgen op de lijst. Voor hen en voor GroenLinks Leiden is het belangrijk dat de lijst door zoveel mogelijk leden wordt vastgesteld.

Ik hoop dat het vol zal zitten in Sijthoff. Kom ook, steun je favoriete kandidaat en stem mee voor de overige plaatsen! Natuurlijk is er na afloop een verdiende borrel!

Tot woensdag,
Walter van Peijpe

De ALV vindt plaats in biologisch restaurant Sijthoff, Doezastraat 1b. Inloop vanaf 19:45, start om 20:00u.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s