M.I.V.W

men in volkswagen

Het ‘Men In Volkswagen‘ Event op Vliegveld Valkenburg.

Het is belangrijk dat ook dit soort evenementen in de Leidse regio kunnen plaatsvinden. Bij het M.I.V.W event waren meer bezoekers dan bij de optredens van de ‘Leydse Kluchten Compagnie‘ tijdens de Leidse Lakenfeesten. kluchtUit heel Europa kwamen Volkswagen-liefhebbers naar het vliegveld. Holiday Inn en veel andere hotels in de buurt waren volgeboekt. De horeca in de regio zal zeker topomzetten gedraaid hebben. Prima ‘city marketing’ dus. Het evenement werd georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers en kostte de gemeente Leiden niets. Een stad die cultureel aantrekkelijk wil zijn,  moet ook  ‘lege plekken’  hebben  die tijdelijk gebruikt kunnen worden door …..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s