De Rivièra van de Randstad

de riviera van de randstad

Recreatiegebied Vlietland noemt zichzelf ‘de Rivièra van de Randstad’. Wie minimaal €.450.000 over heeft voor ‘Romantisch wonen met een waterrijk uitzicht’ boft. In Park Allemansgeest [op de achtergrond] zijn nog enkele riante ‘Roos-appartementen’ te koop, gebouwd in de populaire, niet bestaande jaren ‘30 stijl met Jugendstil [1880-1914] elementen. Als het nieuwe bestemmingsplan  voor Vlietland erdoor is kan je aan de Rivièra, naast zeilen  en paardrijden, binnenkort ook golfen  en tennissen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s