GroenLinksLeiden kiest!

logo-gl-leiden-3

Op de ALV van 18 november zullen de leden van GroenLinksLeiden de samenstelling van de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2010 bepalen. Ik ben één van de kandidaten op wie gestemd kan worden. De kandidatencommissie heeft mij  een positief advies gegeven voor blok 2 [plek 2 t/m 7 op de lijst].

Walter van Peijpe (46)

Walter is geboren en getogen Leidenaar en hij kent als taxichauffeur en als binnenhuisarchitect de stad als zijn broekzak en beschikt over een groot netwerk. Als lid van de programmacommissie heeft hij laten zien dat hij beschikt over innovatieve ideeën over de culturele infrastructuur en de groene inrichting van de stad; ideeën die het verdienen om gerealiseerd te worden. Hij is leergierig om het politieke handwerk als raadslid in de vingers te krijgen. Walter beschikt over een sterk bindend vermogen. De kandidatencommissie acht Walter geschikt voor het tweede blok.

[de volledige rapportage is te vinden op de site van GroenLinks Leiden]

Ik ben blij met deze mooie aanbeveling van de kandidatencommissie. Ik hoop in een fractie te komen die zin heeft in de toekomst. Een fractie die breed is samengesteld maar die ook als eenheid achter het ‘GroenLinkse’ programma voor Leiden staat.

Leiden kent voor mij weinig geheimen. Er zijn niet veel plekken waar ik nooit geweest ben en iets beleefd heb. Ik voel mij verbonden met mijn Leidse vrienden en met mijn vele Leidse contacten in alle lagen van de bevolking. Leidenaar zijn is een gevoel.

achter-de-hoogvliet2

Maar Leidenaar zijn is ook kritiek hebben op je stad. Het kan groener, socialer, opener. Het kan daadkrachtiger en opzienbarender. Leiden is niet alleen een mooie stad waar inwoners en bezoekers iets te ontdekken hebben. Leiden moet zelf ook onderzoeken en experimenteren om zo tot verrassende eigentijdse oplossingen te komen, die de stad duurzamer, levendiger en voor iedereen aantrekkelijk maken.

industrieterrein-de-nieuwe-waardOmdat ik  graag een bijdrage wil leveren aan deze ‘GroenLinkse’ veranderingen in ‘mijn stad’ stel ik mij verkiesbaar vanaf plek 2.

Een Reactie op “GroenLinksLeiden kiest!

  1. Ai. Dat GroenLinkslogo met die sleuteltjes doet wel pijn aan mijn ogen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s