Afbeelding

In…..de Stevenshof

2 Reacties op “In…..de Stevenshof

  1. Is het klimaat nu veranderd sinds 1979 of is het nog altijd hetzelfde ?

  2. @ cassandraclub Een klimaatverandering is iets van de lange termijn en niet van korte termijn. Een heel koude winter kan als uitschieter daarin heel makkelijk. Sterker nog er zijn heel veel scenario’s van klimaatverandering waarbij Nederland nog veel koudere winters zal krijgen, ondanks een gemiddelde hogere temperatuur. Zie voor hoe de klimaatverandering een feit kan zijn tegelijkertijd met een kortere koude periode het weblog van Bart Strengers bij de NOS http://weblogs.nos.nl/klimaat/2009/11/26/voorzorgsprincipe/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s