‘Prachtig Compact Leiden’

Op woensdag 9 maart a.s. om 20:00 uur in de Grote Beer organiseert GroenLinks Leiden een thema-avond met de titel: ‘Prachtig Compact Leiden’. Het programma voor deze avond is ingevuld door de Gl-Leiden werkgroep ‘LeidseRuimte’.

We weten allemaal dat GroenLinks opkomt voor het beschemen van de natuur en het klimaat. We weten allemaal dat GroenLinks opkomt voor een solidaire en geëmancipeerde samenleving. Maar wat is de visie van GroenLinks op de toekomst van de stad? Dat is de centrale vraag van deze avond. Kan de stad groener? Kan de stad voller? Waar halen we de ruimte vandaan?

Met voorbeelden uit de Leidse praktijk, een ontwerp voor een toren, plannen met een leegstaand kantoor, de lancering van een nieuwe website en inspiratie uit Amsterdam. Kijk, denk en discussieer mee!!!

Presentaties door Walter van Peijpe [raadslid], Patrick Colly [GL-werkgroep], ‘LeidseRuimte’ [GL-werkgroep] en Jurgen Hoogendoorn [beleidsadviseur Maarten van Poelgeest]

Na afloop borrel

KOMT ALLEN!!! [ook niet leden]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s