Lees die nota!

gemeente.leiden.nlfileadminfilesProjectenMee_met_LeidenErfgoed071ConceptErfgoednotaInspraak17092013def.pdf - Google Chrome

De Concept Erfgoednota van de gemeente Leiden is klaar. Hieronder de uitnodiging van de gemeente om uw reactie hierop te geven.  Doen!

‘De gemeente Leiden heeft de conceptversie van de Erfgoednota klaar. Hierin staat het antwoord op de vraag welke kansen de stad ziet voor het Leidse erfgoed in de toekomst. De nieuwe Erfgoednota omvat een gedeelde en gezamenlijk ontwikkelde visie, waarmee we erfgoedliefhebbers en -organisaties willen inspireren en die ook investerings- en vestigingsbeslissingen kan beïnvloeden.

De nota ligt nu ter inspraak. U bent van harte uitgenodigd de Erfgoednota te lezen. U kunt de Erfgoednota hier downloaden of bekijken in het stadhuis, Stadsbouwhuis en Boisotkade (Erfgoed Leiden en Omstreken).

Mocht u nog willen reageren dan kan dit tot en met 17 oktober 2013. Schriftelijk kan dat aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. afdeling Sociaal en Economisch Beleid, mevrouw Van Es, Postbus 9100, 2300 PC Leiden. Of per e-mail: erfgoed071@leiden.nl.’

Walter van Peijpe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s