Een dubbel gevoel aan de Middelstegracht

Een dubbel gevoel aan de Middelstegracht:

Aan de ene kant: een stad kan zich dit soort plekken niet veroorloven. Alle lege plekken moeten  benut, ontwikkeld worden. Hier is ruimte voor een villa, sociale woningbouw, een speelplaats, een park of………………..  De druk op de leegte is te groot

Aan de andere kant: een stad heeft dit soort plekken nodig. Plekken die niet ontwikkeld zijn en vergeten worden. Plekken die in afwachting van de toekomst onderdak bieden aan vleermuizen, junks, verliefde stelletjes , ……………..…. De stad moet ook ruimte hebben voor geheimen en duistere zaken.

Een Reactie op “Een dubbel gevoel aan de Middelstegracht

  1. Spijker op de kop. Zonder rommelzones is een stad àl te kleinburgerlijk, en dus doods! En niet alleen aan de rand van de stad (Oostvlietpolder!), maar ook in het centrum, onverwachte plekken van creativiteit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s